EGD Holding

BetonmastHæhre bygger for Sandsli Boligutvikling i Bergen

[:no] 

Sandsli boligutvikling AS eies av Stadsporten AS, EGD Property AS og OBOS. Kontrakten har en verdi på cirka 200 millioner kroner eks. mva.

[one_half padding=»0 25px 0 0″]

BetonmastHæhre har bygget for OBOS flere steder i landet, men dette er det første prosjektet der OBOS i Bergen er på eiersiden.

– Vi er svært tilfredse med at vi skal bygge enda et stort boligprosjekt i Bergen, sier Arne Kleivdal, daglig leder i Betonmast Bergen.

– Det er ekstra gledelig at vi nå skal bygge for Sandsliåsen boligutvikling AS, som er en ny, stor kunde for oss her i Bergen. Vi ser frem til et godt samarbeid og gleder oss til å komme i gang, uttaler Kleivdal.

Byggetrinn 3 består av totalt 115 leiligheter fordelt på tre felt med til sammen syv bygg. Første salgstrinn består av 51 enheter, og salgsstart er 26. september.

[/one_half][one_half_last]

– BetonmastHæhre vant kontrakten i all hovedsak på pris, noe som viser at vi absolutt er konkurransedyktige i markedet. Dette blir et flott prosjekt, og som opprinnelig bergenser, er jeg spesielt fornøyd med at vi nå skal være med på å skape enda et godt boområde i byen, sier Peter Sandrup, leder for byggdivisjonen i BetonmastHæhre.

– Dette er en viktig milepæl for oss og vi ser frem til et godt samarbeid med BetonmastHæhre til beste for våre boligkunder i Bergen, sier Jorunn Nerheim, prosjektdirektør i OBOS Stor-Bergen.

Les hele artikkel
[Kilde: bygg.no]

[/one_half_last][:]

Shipholding | Property | Capital | Management
1907 – 2022
Sydnesplass 1
5007 Bergen