EGD Holding

EGD Property har kjøpt Quality Hotel og resort Vøringfoss.

[:no] 

EIDFJORD: EGD Property har kjøpt Quality Hotel og resort Vøringfoss. Ambisjonen er å løfte hotellet til Vestlandets ledende destinasjonshotell

[one_third]

PÅ TOPPEN: Tor Fredrik Müller (t.h.) har selv tatt naturen rundt Eidfjord i nærmere ettersyn. Her fra Trolltunga sammen med Ossie Nordgreen.

PÅ TOPPEN: Tor Fredrik Müller (t.h.) har selv tatt naturen rundt Eidfjord i nærmere ettersyn. Her fra Trolltunga sammen med Ossie Nordgreen.

[/one_third]

[two_third_last]

– Hotellet ligger fantastisk til, midt i hjertet av det beste Norge har å by på av storslått natur, sier administrerende direktør i Egd Property, Tor Fredrik Müller.

De har nå kjøpt hotellet av Home Invest, Petter Stordalens investeringsselskap, som kjøpte hotellet i desember i fjor. Nå er det altså mer lokale eiere som tar over eierskapet, og de har helt klare målsetninger for hotellet.

– Vi synes at hotellet har et uforløst potensial. Vi håper å kunne å løfte dette til Vestlandets ledende destinasjonshotell, sier Müller

Fantastisk natur

Hotellet, som ble bygget i 2001, ligger i Eidfjord, bare knappe to timers kjøring fra Bergen og fire timer fra Oslo. Hotellet består av 87 rom, restaurant med peisestue, sportsbar med biljardrom, lekerom, konferansefasiliteter, kino og kunstgalleri. De nye eierne signerte kjøpskontrakten på fredag og skal overta hotellet første mai.
– Dette er en perle som ligger idyllisk til ved fjorden, og vi ser mange spennende muligheter som vi ønsker å tilby både nasjonale, men også internasjonale gjester, sier Müller.
Han nevner blant annet nærheten til Vøringsfossen, som hotellet har sitt navn etter. Fossen er bare 15 minutter unna, og her planlegges det nå en gangbro i glass som vil gjøre den storslåtte fossen ende mer synlig for de besøkende. Litt lenger opp mot Hardangervidda er det skitrekk, hvor det også er store planer for videreutvikling, blant annet med gondolbane.

Les mer

Kilde: Estate Nyheter

[/two_third_last]

 

 [:]

Shipholding | Property | Capital | Management
1907 – 2022
Sydnesplass 1
5007 Bergen