Isbjørn Is

Fryselager, Askøy

Fakta

Askøy, Norge

Fryselager

Bygget: 2019

2.900 m2

EGD, 100%

EGD(m2) 2.900

bilde_fryselager

Beskrivelse

Fryselager, Askøy

3000 kvadratmeter fryselager for Isbjørn Is på Askøy. Fabrikken har inngått en leieavtale for 15 år.

Det nye fryselageret ligger i direkte tilknytning til eksisterende fabrikk, og gir iskremfabrikken en kapasitet på 3.000 paller. Isbjørn Is er den tredje største produsenten i Norge, med en salgsvekst på over 20 prosent i 2018 ifølge en pressemelding. Tradisjonelt ble isen herfra bare solgt i butikker på Vestlandet mens den nasjonale distribusjonen har foregått via datterselskapet Den norske isbilen.

– Nå har vi fått på plass en ny avtale som innebærer nasjonal distribusjon i 2019. Dette medfører at de investerer ytterligere for fremtiden og styrker alle deler av verdikjeden. Derfor bygger vi et nytt fryselager. Samarbeidet med EGD gir mulighet til å utvikle selskapet videre i tråd med eiernes visjon om vekst. Konkurransesituasjonen i dagligvarebransjen endres ettersom kjedene i større grad enn tidligere har egne distribusjonsløsninger.

At vi nå bygger et stort fryselager, gir muligheten til å levere enda større volumer, sier administrerende direktør Morten Kolseth.

Langsiktig samarbeid

– Vi gratulerer Isbjørn Is med flott utvikling og en landsomfattende avtale. Spesielt hyggelig er det at en tradisjonsrik bedrift på Vestlandet konkurrerer med de største aktørene i landet, sier administrerende direktør Tor Fredrik Müller i Bergen-selskapet EGD Property.

Bilder

Større volumer

Samarbeidet med EGD gir mulighet til å utvikle selskapet videre i tråd med eiernes visjon om vekst.

Morten Kolseth
Administrende direktør Isbjørn Is
Sikrer arbeidsplasser i regionen

Vi gratulerer Isbjørn Is med flott utvikling og en landsomfattende avtale. Spesielt hyggelig er det at en tradisjonsrik bedrift på Vestlandet konkurrerer med de største aktørene i landet.

Tor Fredrik Müller.
CEO EGD Property AS

Andre eiendommer

EGD Property

Shipholding | Property | Capital | Management
1907 – 2022
Sydnesplass 1
5007 Bergen