Nøstegaten

Bergen, Norge

Fakta

Nøstegaten 72-74

100 leiligheter

Planlagt: 2023

Ferdig: 2025

Nøstegaten

Bergen

I Nøstegaten 72-74 i Bergen sentrum skal EGD Property og OBOS bygge cirka 100 boliger. Prosjektet blir liggende flott til ved sjøkanten og i en av hovedgatene på Nøstet.

 

Nøstet er i dag et fantastisk område hvor beboerne trives godt. Vi skal tilpasse Nøstegaten til omgivelsene og bygge videre på de kvalitetene som allerede er i området – i tillegg skal vi utvikle oppholdsplasser, nye torg og barnehage. På den eksisterende parkeringsplassen ved Nøstegaten 60 planlegger Bergen kommune et bilfritt torg. Og sjøfronten blir mer tilgjengelig med en offentlig promenade.

Ikke langt unna boligene finner du Verftet, Nordnesparken, Nordnes sjøbad og Akvariet. Veien er heller ikke lang til Universitetet i Bergen og BI ved Marineholmen. Nøstegaten blir et prosjekt hvor du kan føle deg trygg i gode, moderne boliger, samtidig som vi gir deg en fin opplevelse av strandpromenaden og utsikt over sjøen.

Vi forventer at reguleringsplanen vil bli godkjent i løpet av 2022. Planforslaget er sendt til Bergen kommune til videre behandling og vil bli lagt ut til høring i løpet av høsten.

Bilder

EGD Property

Vår langsiktige strategi er å oppnå kontroll i underliggende selskaper og gradvis gå fra å være eiendomsinvestor til også å bli eiendomsutvikler

Tor Fredrik Müller
CEO EGD Property AS
Shipholding | Property | Capital | Management
1907 – 2022
Sydnesplass 1
5007 Bergen