EGD styrker samarbeidet med Obos


Sorry, this entry is only available in Norwegian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

EGD styrker samarbeidet med Obos – kjøper seg inn på Fantoft
I september ble det kjent at Obos hadde kjøpt CMR-bygget på Fantoft. Nå har EGD Property kjøpt seg inn i prosjektet og styrker dermed samarbeidet med Obos.

– Vi har kjøpt 50 prosent av Fanteria og vil dermed samarbeide med Obos om denne eiendommen videre, sier administrerende direktør i EGD Property, Tor Fredrik Müller.

Obos kjøpte i september CMR-bygget på Fantoft av Bill Schjelderup. Prisen var på rundt 170 millioner kroner. Egd Property har nå altså kjøpt seg inn i prosjektet for rundt 85 millioner kroner.

– Dette er en styrking av et godt samarbeid som vi allerede har med Obos. Sammen med Obos og Stadsporten har vi et boligprosjekt på Sandsli, hvor vi nå bygger 250 boenheter, sier Müller, som legger til at de sammen med boliggiganten har flere spennende byutviklingsprosjekter på gang i Bergen.

 

Les mer

[Kilde: Estate vestnorge ]