EGD Holding

Små og store leiligheter – rett ved sjøkanten på Nøstet

På Nøstet i Bergen kommer det cirka 100 små og store leiligheter – rett ved sjøkanten. Det historiske strøket skal få nytt liv med torg, lekeplasser og gaten forlenges ut til kaipromenaden.

I Nøstegaten 72-74 i Bergen sentrum skal OBOS og EGD Property bygge cirka 100 boliger. De moderne boligene får en unik beliggenhet på en av de beste sjøtomtene i Bergen. Her bor du rett ved sjøkanten og Bergen sentrum.

Nøstet er et historisk område hvor beboerne trives godt. Tidligere har Nøstet vært preget av næringslivet, men nå skal det utvikles oppholdsplasser, nye torg og barnehage – et sosialt område for alle. Nøstebukten Brygge vil bestå av tre bygg, som blir lavere enn dagens bygg og vil gi mer sol og himmel til byggene rundt. Nøstebukten Brygge blir en del av den større utbyggingen i området, og det er planlagt cirka 250 boliger.

Ikke langt unna boligene finner du Verftet, Nordnesparken, Nordnes sjøbad og Akvariet. Veien er heller ikke lang til Universitetet i Bergen og BI ved Marineholmen. Det finnes flere dagligvarebutikker i området og kollektivtransport som tar deg enkelt dit du ønsker.

 

Les mer
[Kilde: Bergen kommune]

 

Shipholding | Property | Capital | Management
1907 – 2022
Sydnesplass 1
5007 Bergen