EGD Holding

Kjøper på Kokstad av Trond Mohn-selskap

EGD Property har kjøpt Kokstadvegen 30 med Munck Cranes som leietaker. Eiendommen har også utviklingspotensial.

– Kokstad er et veldig spennende industriområde. Denne eiendommen er på nærmere 20 mål med Munck Cranes som leietaker. De har grønne visjoner, og vi skal gjøre industribygget mer bærekraftig, blant annet med isolering og solcellepanel. Dette er en eiendom som vi gleder oss til å ta fatt på, sier administrerende direktør Tor Fredrik Müller i EGD Property, som også er i ferd med å bygge et nytt Porsche Center på Kokstad.

Müller påpeker at eiendommen har utviklingsmuligheter. Mens den eksisterende bygningsmassen har et bruttoareal på 6.460 kvadratmeter, kan det muligens bygges ytterligere 10.000-15.000 kvadratmeter på tomten.

Selger er Bergen Næringsbygg, som kontrolleres av Trond Mohn.

WPS Næringsmegling har vært selgers rådgiver i transaksjonen.

Kokstad er et attraktivt næringsområde med et godt utbygget veinett og en etablert næringsklynge. Området består av et bredt spekter av nærings- og servicevirksomheter. Flere av Bergens største virksomheter er lokalisert på Kokstad. Det har vært en betydelig vekst i etableringer de siste årene, mye takket være etableringen av bybanetraseen, som har vært et positivt tilskudd til området.

 

Les mer

Shipholding | Property | Capital | Management
1907 – 2022
Sydnesplass 1
5007 Bergen