Kanalveien 5

Kontorbygg, Bergen

Fakta

Kanalveien 5

Kontorbygg

Bergen, Norge

Bygget: 1920

Egd, 100%

Egd(m2), 3406

6550 m2

Beskrivelse

Velkommen til «Siemens-bygget» langs Fjøsangerveien.

I K5 tilbyr vi 6.550 kvm med moderne kontorlokaler for små og mellomstore bedrifter i et byrom omgitt av kunnskapsbasert næring og mangfoldig bebyggelse. Lokalene holder gjennomgående høy standard. Eiendommen har et industrielt uttrykk med god takhøyde og store vinduer.

 

Dagens fleksible cellekontor-løsning byr på muligheter for både dem som vil flytte rett inn, og dem som ønsker valgfrihet og muligheten til å sette sitt eget preg på planløsning og utforming. Utleier vil skreddersy hver etasje ut i fra leietakers behov.

 

Vi har her 400 kvm ledig i 1. etg, ta kontakt for mer info.

 

e
Transport

K5 ligger midt i et av Bergens mest attraktive og raskest voksende næringsområder med praktfull utsikt mot Ulrikens fjellside. Hos oss får du en arbeidsplass som er urban, sentral og effektiv – med Bybanen i kort gangavstand fra kontordøren.

e
Grønt, livlig og kunnskapsbasert

Området er et satsningsområde for Bergen kommune med ny områdeplan (Mindebyen) Når prosjektet er fullført vil K5 være en del av et grønt bylandskap forankret i et bebyggelsesmønster hvor bydelssenter, vannspeil og kanalforløp danner struktur.

Bilder

EGD Property

Vår langsiktige strategi er å oppnå kontroll i underliggende selskaper og gradvis gå fra å være eiendomsinvestor til også å bli eiendomsutvikler

Tor Fredrik Müller
CEO EGD Property AS
Shipholding | Property | Capital | Management
1907 – 2022
Sydnesplass 1
5007 Bergen