Nøstebukten Brygge

Bergen, Norge

Fakta

Nøstegaten 72-74

100 leiligheter

Salgstart: 2024

Ferdig: 2026/2027

Nøstegaten

Bergen

I Nøstegaten 72-74 i Bergen sentrum skal EGD Property og OBOS bygge cirka 100 boliger. Prosjektet blir liggende flott til ved sjøkanten og i en av hovedgatene på Nøstet.

De moderne boligene får en unik beliggenhet på en av de beste sjøtomtene i Bergen. Her bor du rett ved sjøkanten og Bergen sentrum.

Nøstet er et historisk område hvor beboerne trives godt. Tidligere har Nøstet vært preget av næringslivet, men nå skal det utvikles oppholdsplasser, nye torg og barnehage – et sosialt område for alle. Nøstebukten Brygge vil bestå av tre bygg, som blir lavere enn dagens bygg og vil gi mer sol og himmel til byggene rundt. Nøstebukten Brygge blir en del av den større utbyggingen i området, og det er planlagt cirka 250 boliger. 

Ikke langt unna boligene finner du Verftet, Nordnesparken, Nordnes sjøbad og Akvariet. Veien er heller ikke lang til Universitetet i Bergen og BI ved Marineholmen. Det finnes flere dagligvarebutikker i området og kollektivtransport som tar deg enkelt dit du ønsker.

Bilder

EGD Property

Vår langsiktige strategi er å oppnå kontroll i underliggende selskaper og gradvis gå fra å være eiendomsinvestor til også å bli eiendomsutvikler

Tor Fredrik Müller
CEO EGD Property AS

Andre eiendommer

EGD Property

Shipholding | Property | Capital | Management
1907 – 2022
Sydnesplass 1
5007 Bergen