EGD Holding

Solgte Porsche Center Bergen

– Vi har vårt hovedsete på Kokstad, og er den aktøren som har flest eiendommer på Kokstad. I tillegg er det et flott bygg med en lang leiekontrakt og gode miljøkvaliteter, derfor er dette en eiendom som passer godt inn i vår portefølje, sier eiendomsdirektør Ole Kristian Johannessen i West Coast Invest etter kjøpet av Porsche Center Bergen i Kokstaddalen 23.

Selgere er EGD Property og Gallardo Holding, hvorav sistnevnte eide 9 prosent av aksjene i eierselskapet Gate Holding Property. Administrerende direktør Tor Fredrik Müller i EGD Property påpeker at eiendommen var ferdig utviklet, og at den nye eieren er sterkt representert på Kokstad.

– Nå kan vi bruke våre ressurser på andre prosjekter, sier Müller.

Kokstaddalen 23 er utviklet av EGD Property, og er et miljøvennlig nybygg på ca. 4.300 kvadratmeter som ligger sentralt på Kokstad i Bergen. Eiendommen er fullt utleid til Porsche Center Bergen AS på en 15 års leieavtale.

Selgers juridiske rådgiver er Advokatfirmaet Thommesen v/ Vidar Havsgård.

WPS Næringsmegling var megler i transaksjonen.

– Dette har vært en svært ryddig og god off market-prosess mellom to profesjonelle aktører som kjenner hverandre, sier daglig leder Lars Erik Wirsching i WPS Næringsmegling.

Shipholding | Property | Capital | Management
1907 – 2022
Sydnesplass 1
5007 Bergen