Kjøpte med hjertet


Sorry, this entry is only available in Norwegian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Nesttunvegen 94 er et bygg som fortjener å bli tatt vare på,  og her har jeg handlet med hjertet, sier Tor Fredrik Müller i EGD Property AS

Onsdag kjøpte EGD Property AS Nesttunvegen 94. Selve overtakelsen og gjennomføringen skjer om et par uker. Målet nå er å rehabilitere hele bygget.

– Dette er et bygg som fortjener å bli tatt vare på. EGD har etter hvert en stor portefølje som gir bra avkastning, og av og til kjø- per vi gamle bygg som vi setter i stand. Vi ser på det som et samfunnsansvar. Det betyr mye for meg personlig å kunne revitalisere og ivareta historiske og eldre bygg.

Dette har vi gjort blant annet med Sydnesplass 1, hvor vi nå har vårt hovedkontor, Marken 19 (tidligere Knudsen i Marken) og Hotell Vøringsfoss i Eidfjord. Nå har vi lyst å gjøre det samme med Nesttunvegen 94, sier administrerende direktør Tor Fredrik Müller i EGD Property.

 

nesstunvegen24_1920

1920: Nesttun apotek ble tegnet av arkitekt Per Grieg. Bildet er fra midten av 1920-tallet. Foto: Atlier K

Kjøpt med hjertet

Müller gikk samtaler med eieren av Nesttunvegen 94, og onsdag var avtalen om kjøp i boks.

– Nesttunvegen 94 er jo et kjennemerke på Nesttun, og da jeg så at det var til salgs i Fanaposten gikk vi i samtaler med eier. Det var kjekt å kunne snakke med eieren, og vi kom frem til en felles forståelse for hvordan bygget skal videreføres, sier Müller.

Prisforlangende var 9,5 millioner kroner, og Müller er fornøyd med summen de betalte for huset.

– Vi ble enige om en pris som begge parter er fornøyd med. Det ble ikke helt prisforlangende, men omtrent der hun ville, sier han. Han er oppvokst i Fana, og husker godt lørdagene i Nesttun sentrum da apotektet fremdeles hadde tilhold i Nesttunvegen 94.

– Jeg har jo en forkjærlighet til dette huset, og i så måte kan du godt si at dette kjøpet er gjort med hjertet, sier Tor Fredrik Müller.

Last ned artikkel

[Kilde: Fanaposten]

Se også:

 

Kjøper lite næringsbygg med hjertet