BetonmastHæhre bygger for Sandsli Boligutvikling i Bergen


Sorry, this entry is only available in Norwegian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

Sandsli boligutvikling AS eies av Stadsporten AS, EGD Property AS og OBOS. Kontrakten har en verdi på cirka 200 millioner kroner eks. mva.

BetonmastHæhre har bygget for OBOS flere steder i landet, men dette er det første prosjektet der OBOS i Bergen er på eiersiden.

– Vi er svært tilfredse med at vi skal bygge enda et stort boligprosjekt i Bergen, sier Arne Kleivdal, daglig leder i Betonmast Bergen.

– Det er ekstra gledelig at vi nå skal bygge for Sandsliåsen boligutvikling AS, som er en ny, stor kunde for oss her i Bergen. Vi ser frem til et godt samarbeid og gleder oss til å komme i gang, uttaler Kleivdal.

Byggetrinn 3 består av totalt 115 leiligheter fordelt på tre felt med til sammen syv bygg. Første salgstrinn består av 51 enheter, og salgsstart er 26. september.

– BetonmastHæhre vant kontrakten i all hovedsak på pris, noe som viser at vi absolutt er konkurransedyktige i markedet. Dette blir et flott prosjekt, og som opprinnelig bergenser, er jeg spesielt fornøyd med at vi nå skal være med på å skape enda et godt boområde i byen, sier Peter Sandrup, leder for byggdivisjonen i BetonmastHæhre.

– Dette er en viktig milepæl for oss og vi ser frem til et godt samarbeid med BetonmastHæhre til beste for våre boligkunder i Bergen, sier Jorunn Nerheim, prosjektdirektør i OBOS Stor-Bergen.

Les hele artikkel
[Kilde: bygg.no]